MDN

Fysiotherapie

Wat is fysiotherapie?

Jaarlijks gaan zo’n 2,5 miljoen mensen, jong en oud, naar de fysiotherapeut. Ze hebben klachten vanwege hun houding of omdat een beweging problemen oplevert. Het kan gaan om sportblessures, klachten opgedaan tijdens het werk (ook thuis), klachten vanwege een ziekte of ongeval, of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt.

Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten, zenuwen en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen vertrouwen. Lopen, staan, bukken en nog veel meer vinden we vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Pas als U ergens last van krijgt, beseft U dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is.

De fysiotherapeut is uw specialist in beweging. Hij helpt u wanneer u niet goed kunt bewegen, niet durft te bewegen, weer opnieuw moet leren bewegen of meer moet bewegen. Hij adviseert, behandelt en begeleidt U zodat U weer op een verantwoorde wijze Uw dagelijkse activiteiten kunt voortzetten. Gewoon boodschappen doen , lekker sporten, of weer aan het werk.

De praktijk is aangesloten bij het KNGF en de NVMT.  De therapeuten zijn opgenomen in het Centraal Kwaliteits Register fysiotherapie en manuele therapie en zijn BIG geregistreerd.

Browser niet ondersteundUw browser is verouderdHierdoor kan de website die u wilt bezoeken niet (goed) worden weergegeven. Ook is werkt uw huidige browser niet meer volgens de laatste veiligheidseisen. Update uw browser of ga naar whatbrowser.org voor meer informatie of om een andere browser te downloaden. Heeft u al een andere browser zoals Chrome of Firefox geïnstalleerd? Gebruik dan uw andere browser om deze website te bezoeken.