MDN
praktijknieuws

Gyraf hoofdkussens - vrijblijvend 3 weken uitproberen

vrijdag 10 juni 2016

 Gyraf hoofdkussens
Geschikt voor mensen met spier- en gewrichtspijnen
Deron hoofdkussens zijn wasbaar tot 400C in de wasmachine
Enkel verkrijgbaar bij specialisten

Nekrolkussen
Gedurende de dag staan uw nekwervels onder constante druk. Het is daarom belangrijk om tijdens uw nachtrust de nekwervels in hun natuurlijk houding te positioneren. Het Deron orthopedisch gevormde hoofdkussen helpt u hierbij. Om een goede positionering van de nekwervels te creëren is het verstandig een orthopedisch , voorgevormd kussen te gebruiken. Alleen op deze manier wordt u nek ondersteund en garandeert het drukverlagende nekrolkussen de meest optimale lighouding. In tegenstelling tot vele andere traagschuim hoofdkussens is het Deron nekrol kussen geheel wasbaar in de wasmachine. Dit komt de hygiëne ten goede en zegt natuurlijk wat over de hoogwaardige kwaliteit van het kussen. Niet voor niks worden deze hoofdkussens veelal ingezet in (thuis)zorg situaties ter verbetering van
de nachtrust, en ter behandeling en voorkoming van spier- en gewrichtsklachten.

Vlokkenkussen
Dit traditioneel gevormde hoofdkussen is het perfecte alternatief voor mensen die moeilijk op een voorgevormd kussen kunnen slapen, maar is natuurlijk ook geschikt voor een ieder die een zeer comfortabel hoofdkussen zoekt. De drukverlagende eigenschappen van het Deron vlokkenkussen zorgen voor een goede positionering van de nekwervels, en is bovenal zeer comfortabel in gebruik. Het Vlokkenkussen is in hoogte instelbaar door het op te schudden of eventueel te verlagen door vlokken uit het kussen te verwijderen.

Bij Deron loopt u geen onnodig risico. Een nekrol of vlokkenkussen kunt u bij ons uitproberen middels de zogenaamde proefslaapperiode. Deze drieweekse uitprobeerperiode geeft u de gelegenheid het hoofdkussen grondig te testen. Vraag uw specialist naar de mogelijkheden.

3 weken uitproberen
Naast een hoge mate van comfort zorgt de traagschuim vlokkenvulling van nature voor een veel betere ondersteuning in vergelijking met andere traditioneel gevormde hoofdkussens. Door de open celstructuur van het schuim heeft het vlokkenkussen uitstekende ventilerende eigenschappen.

Deron hoofdkussens worden enkel aangeboden door specialisten en zijn niet verkrijgbaar in bedden speciaalzaken. Uw specialist kan uw uitgebreid adviseren over onze producten, of neem direct contact op met Deron B.V. Voor overige informatie kunt u ook terecht op onze website; www.gyraf.nl

Browser niet ondersteundUw browser is verouderdHierdoor kan de website die u wilt bezoeken niet (goed) worden weergegeven. Ook is werkt uw huidige browser niet meer volgens de laatste veiligheidseisen. Update uw browser of ga naar whatbrowser.org voor meer informatie of om een andere browser te downloaden. Heeft u al een andere browser zoals Chrome of Firefox geïnstalleerd? Gebruik dan uw andere browser om deze website te bezoeken.